Temat: [S-MAX 2006-2015] Demontaż Zegarów
View Single Post
Stary 05-12-2017, 15:25   #13
AstraC
FCP member

Imię: Grzesiek
Model: Vectra B / S-Max II
Silnik: 2.2 DTI / 2.5 ale turbo nie ma
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Demontaż Zegarów

Cytat:
Napisał Szczyglaty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie
Pytanie podobne do tematu. Muszę wymienić zegary. Stare padły całkowicie zero reakcji. Zamówiłem nowy używany. Zegary convers duży wyświetlacz czerwone podświetlenie- nie convers+.
Czy to jest plug and play? Czy trzeba kompa podpiąć czy pamięć przenosić?

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Stałem przed dokładnie tym samym dylematem - teraz się cieszę że kupiłem C+. Kupienie dużego czerwonego wyświetlacza w wersji kontynetalnej w dobrym to było koło 500-600zł. Za 900zł mam C+ z programowaniem, popytaj naszych speców kącikowych, i poszukaj na giełdzie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Szczyglaty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zegary z wersji europejskiej, przebieg taki jak u mojego "oryginalny" różnica może 500 km cena MEGA atrakcyjna 120 zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak zrobić taką kopię? Jest gdzieś dostępny manual?
Na pewno sprawne? Z tego co się orientowałem czerwone wyświetlacze się lubił wysypywać.
I skąd ta cena?