Temat: [Mondeo 2014- ] Spalanie 2.0 Ecoboost
View Single Post
Stary 06-12-2017, 10:50   #1029
prokop123
ford::advanced

Model: Q3 Sportback S line
Silnik: 2.0 245 KM 4x4
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: Spalanie 2.0 Ecoboost

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie, to może inaczej - ile razy na tych Waszych odcinkach z fajnym spalaniem się zatrzymujecie i ruszacie?
fajna zabawa, dobrze że mi sie nudzi w pracy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ruszam zawsze o 7:20
Dom- przedszkole -odcinek 1,5 km
wyhamowuje aby włączyć się do ruchu - rzadko się zdarza abym włączał się zaczynając od zera.
jedno zatrzymanie na światłach ul Leszno
parkuje w przedszkolu.

Przedszkole - praca - odcinek 3,5 km
jedne światła na Sokołowskiej , max 2 jak mam pecha ( Prymasa )
po 5 min jestem w pracy.

To moje od pon do pt z pracy i do pracy.

Cała moja rodzina i znajomi są po lewej stronie Warszawy tak wiec autem w centrum bywam może raz na miesiąc, po drugiej stronie wisły może raz na 3 miesiące Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
do centrum to jeżdżę na piwo Uberem.

Reasumując,
Nie moja wina że jeżdżę po mieście w takich warunkach, że mogę pracować jak chce i że tak mi odpowiada pracować od 8:00. Nie moja wina że nie łapie świateł i że mam drogi które korkują się w przeciwną stronę niż jadę.
Ale i nie moją winą jest że mi w moich warunkach pali po Wawie w okolicy 9.2. Zwyczajnie nie mam gdzie spalić wiecej.
10 z hakiem to mi spalił jak jechałem do AutoNobile przez całą warszawę i były korki ze względu na dzwon.
prokop123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem