View Single Post
Stary 07-12-2017, 19:24   #8
zaku75
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Proszę o sprawdzenie mondeo mk4

Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak, 02.2010 coś tani, brak słowa "bezwypadkowy" i widać na Twoich zdjęciach że lewy bok co najmniej miał malowanie . Widziałeś to auto ? Mieszkasz w D ?
Tak widziałem i mieszkam w DE w tym że dziś zerwałem sie trochę z pracy by dokładnie go sprawdzić i co wyszło...
autko zostało wykupione od firmy gdzie pracował w listopadzie 2010r jest to w briefie czyli się na firmę był zarejestrowany parę miesięcy
w 2014 miał szkodę właśnie tylne lewe drzwi jest rachunek z naprawy oraz opis( nie umiem dokładnie po niemiecku pisać ale na pewno tylko drzwi hinten ture links kratzer) pomierzyłem miernikiem i nie jest tak źle max pokazuje 260nm.
wszystkie naprawy przeglądy serwisowe itd to mogę powiedzieć nigdzie się z takim czymś nie spotkałem cały wydruk co było robione ułożone dokładnie datą wraz z paragonem fiskalnym (foto)
daty z przeglądów oraz pieczątki zgadzają się z książka serwisową
autko pięć razy sprawdzałem miernikiem dziś i dla mnie bomba
gość kupił właśnie nowe BMW i chce sprzedać mondeo
z ceny jeszcze zerwałem bo brak opon zimowych i nie wiem czy to jest okazja okazji ale po oględzinach ok (w h....) fordów i nie tylko bo insignia też wchodziła w grę zakupiłem tą okazję.
Poprzednim fordem też mk4 z 2007 r zrobiłem 80kkm w nie całe 2 lata i nic super się jeździło tak że oby ten się tak sprawdził to będzie git
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 20171207_190156.jpg (90.4 KB, 41 wyświetleń)
zaku75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem