View Single Post
Stary 09-12-2017, 11:51   #7098
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

no tak, elektronika już nie określa czy coś jest premium czy nie. Swoją drogą podgrzewane i regulowane elektrycznie lusterka miałem już w 2001 roku i to w budżetowym Renault ThaliaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jakiś portal w USA (chyba tu gdzieś linka wkleiłem) podał info, że MKVI na niektórych rynkach (azjatyckich) być może powstanie jako 4 osobowa odmiana a po środku tylnej kanapy mają być właśnie takie rarytasy jak np w 4 osobowej S klasie itp. Może ten MKV z linka powyżej to przymiarka do czegoś takiego. Przeglądałem ostatnio na necie Forda Taurusa, który półkę wyżej niż Fusion a nawet tak nie było jakichś cudów w podłokietniku z tyłu. Nie było też nawet regulacji klimy dla pasażerów z drugiego rzędu siedzeń. Tak czy inaczej szkoda, że Europa wycofuje się z sedanów klasy Mondeo bo to oznacza, że nie ma szans, że Taurus tu kiedyś przybędzie a ja bym chętnie nabyłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem