View Single Post
Stary 10-12-2017, 20:47   #7
hunteroza
ford::average

Imię: Kamil
Model: Smax
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Wersje wyposażenia audio w polifcie a jakość głośników

Cytat:
Napisał bukox Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chcesz kupić używany samochód a rozpisujesz się o wyposażeniu jakbyś kupował nowy. Masz aż taki wybór używanych aut, że tak przebierasz i nie patrzysz na ważniejsze sprawy jak silnik, przebieg, stan wnętrza itp. czy jednak coś tu na halo?
Straszny OT sie robi, wolalbym o tym pisac w watku o aucie, ale zastanawiam sie aktualnie czy brac auto bez ksenonow z podstawowym pakietem audio, ale niskim przebiegiem i dobrym stanem, czy olac to i szukac wszystkiego tego w jednym. Nie rozumiem, dlaczego przy zakupie uzywanego auta mam nie znac wszystkich opcji audio albo nie rozkminiac wyposazenia - gadasz jak moj kolega ktory zmienil wlasnie Dacie Logan na nowsza Dacie Logan i mowi mi, ze radiem i ksenonami sie nie jezdzi. No pewnie, to kup sobie Trenda najprostszego, a ja uwazam ze dodatki w furze wymagaja analizy i moga decydowac o jej kupnie lub nie, takze uzywanej.
Edit: nie spieszy mi się z kupnem, więc tak, mam aż taki wybór używanych aut, że w ciągu pół roku w PL i DE znajdę raczej taką sztukę, jaką chcę.

Ostatnio edytowane przez hunteroza ; 10-12-2017 o 20:48 Powód: edit
hunteroza jest offline   Odpowiedź z Cytatem