@
latar
Jasne, zgadzam się. Zawsze znajdzie się ktoś z większą mocą itp. Ale najbardziej agresywni są (z moich obserwacji) właśnie ci z X20d, jakby swoją frustrację chcieli wyleczyć że nie starczyło na X30d lub wyżej.
Z kolei ci co mają pod maską np. 400KM+ z mojego doświadczenia tak agresywni nie są, a jeśli polegnę w konfrontacji z takim to nie ma powodu do wstydu (oczywiście konfrontacji nieświadomej, jak siedzi mi na ogonie i nie wiem co tam pod maską siedzi - bo przecież świadomie do takiego auta nie wystartuję)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - w takiej sytuacji ja będę miał gaz w podłodze, ale jednocześnie mu zjadę, on mnie wyprzedzi i nawet nie poczuje że miałem gaz w podłodze (ostatnio tak miałem w nocy z C63 - byłem pod ogromnym wrażeniem z jaką łatwością podszedł, ja stałem właściwie w miejscu)- wszyscy zadowoleni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka