View Single Post
Stary 14-12-2017, 22:49   #1097
crashq
ford::beginner

Imię: Kacper
Model: Mondeo MK4 HB
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Chcesz kupić Transita? Tu pytamy o auta z ogłoszeń

Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Obejrzyj go dokładnie, odpal po po postoju nocnym na zimno - zobacz, czy nie dymi na biało spalonym olejem, przegoń kilkanaście km, obejrzyj czy nie ma wycieków - 46 kzł to sporo kasy. Ja bym się targował na okoliczność tych robót blacharskich i konieczność rwania skrzyni - a wtedy przy tym przebiegu już w zasadzie trzeba wymieniać dwumasę, docisk i sprzęgło (wysprzeglik wiadomo) - to ok. 2 kzł.
No stał zimny odpalił normalnie. Mocy to on nie ma, ale kilka godzin wcześniej jeździłem innym i tak samo jechał. Zagrzał się i mu deptałem kawałek, nic nie kopcił. Jest wyciek przy sankach jakby z łączenia skrzyni z silnikiem, ale handlarz twierdzi, że to przez wymianę filtra paliwa, bo pociekło paliwo po sankach..
najbardziej obawiam się tego silnika, bo mnie mechanik straszy, że korby tam wypadają i dziury w tłokach się robią i teraz nie wiem. A słupek jest strasznie drogi co by w sumie potwierdzało, że te silniki trwałe nie są.
Mam jeszcze drugie auto na oku. Peugeota experta 1.6hdi 90KM 2016r francja niby bezwypadek, serwis aso, udokumentowany przebieg, poleasingowy.
Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytanie jest też co pod tą izotermą - skoro był cały robiony.
Miał uszkodzoną maskę jakby ją ktoś nagniatał ręką, cały poobijany jak to włoch no i prawy bok cały przedarty, ale mówił handlarz, że słupki nie ruszane.
crashq jest offline   Odpowiedź z Cytatem