View Single Post
Stary 15-12-2017, 21:15   #5361
staszq2
ford::beginner

Imię: Staszq
Model: Focus MKII / Mondeo MK4
Silnik: 1.6 TDCI - 109 HP / 2.0 TDCI 130HP/320NM==>185HP/413NM
Rocznik: 2007 / 2007
Domyślnie Odp: Mondeo MK3 , MK4 CHIP TUNING - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał kierowcafocusa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dlaczego miałby blokadę?
Tak jak napisałem, zastanawiam się... Powodem jest "jutłub" na którym oglądałem różne filmiki - wiem wiem ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zaznaczam, że nie jestem fanem prędkości ponad wszystko tylko czasem się zdarza, że przy powiedzmy przy sprzyjających warunkach sobie depnę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zauważyłem
Cytat:
Napisał kierowcafocusa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
górny zakres obrotów w dieslach jest mocno ograniczony
ale do tego przy 230 km/h jeszcze troszkę jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po prostu zastanawiam się czysto teoretycznie ile Mundek jest w stanie osiągnąć konkretnie z tym silnikiem. Mam porównanie z poprzednimi moimi autkami, słabszymi, mocniejszymi ale wszystko w PB i szczerze to nawet w serii Ford nie ustępuje ( co do licznikowego ) V-max do Outlandera 2.0T 200 KM
staszq2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem