View Single Post
Stary 16-12-2017, 07:49   #7116
jvc
Feel The Difference

Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał pitekantrop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam elektryczny fotel, kierownicy już nie.
Sprzedawca dał ciała, bo gdybyś zamówił regulowana kolumnę elektrycznie , fotele byś miał bez dopłaty również.
Cytat:
Napisał pitekantrop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tego Fordowi nie wybaczę i nie zapomnę nigdy. Zwłaszcza, że się wyłącza po zmianie biegu,
W fordzie raczej od zawsze tak właśnie było.

Cytat:
Obczaiłem, że jak wszystko jest na auto oprócz prędkości wiatraka, to jest ok.
Tylko że wtedy to już nie jest tryb auto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Lampka gaśnie

Cytat:
Napisał fordes Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wąż jest na tyle długi że bez problemu tankuje auto niezależnie z której strony mam dystrybutor. W mk5 tak nie da rady ?
Unikam takich rozwiązań z naciąganiem węża Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Łatwo pobrudzić ręce, ciepie się ten wąż po karoserii. Jak nie ma wyjścia to OK, w innej sytuacji wolę poczekać chwilę.

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź
NIEBIESKI-zarejestruj się

Ostatnio edytowane przez jvc ; 16-12-2017 o 07:52
jvc jest offline   Odpowiedź z Cytatem