Więc tak.
Radio posiadam takie BM5T-18C815-GN . BM czyli z BT i Sync ( zdj 1 i 2 ) :
Wyświetlacz i wtyczka z tyłu wyświetlacza : mam 3.5 cala EM5T-18B955-BA. BA czyli 3.5 cala nie kolorowy ( zdj 3,4 i 5 )
Mierzyłem i dziura w kokpicie radia ma dokładnie 5 cali więc wyświetlacz 5 cali wszedłby , gdyby nie to że jest tam nad nim dziura na karte do map. Musiałbym zmieniać pewnie kokpit i radio na sony....
Pozostaje mi wyświetlacz 4.2 cala , więc ten na EM5T a kończący się Cx
Kolega z forum podesłał mi przykładowy od Kugi , ale on kończy się na GC.
Czy będzie taki pasował ?
Ew. prosiłbym o informacje czy ktoś posiada do sprzedania 4.2 cala kolorowy , lub przykładowy link z internetu do kupienia bo ja przeglądam od 2 dni i nic sensownego nie znajdę .....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 500 zł za sam wyświetlacz nie dam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Głównie obawiam się , aby pasowała wtyczka. Widzę , że końcówki Ax , Bx , Cx mają chyba inne wtyczki z tyłu.
Ktoś podpowie ? Chciałbym zakończyć ten temat bo mi się już gotuje pod sufitem przez to oglądanie wyświetlaczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.