View Single Post
Stary 18-12-2017, 09:54   #5363
kierowcafocusa
ford::average

Imię: Paweł
Model: Mondeo mk5 II
Silnik: ecoblue 190 A8
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Mondeo MK3 , MK4 CHIP TUNING - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał staszq2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak jak napisałem, zastanawiam się... Powodem jest "jutłub" na którym oglądałem różne filmiki - wiem wiem ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zaznaczam, że nie jestem fanem prędkości ponad wszystko tylko czasem się zdarza, że przy powiedzmy przy sprzyjających warunkach sobie depnę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zauważyłem ale do tego przy 230 km/h jeszcze troszkę jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po prostu zastanawiam się czysto teoretycznie ile Mundek jest w stanie osiągnąć konkretnie z tym silnikiem. Mam porównanie z poprzednimi moimi autkami, słabszymi, mocniejszymi ale wszystko w PB i szczerze to nawet w serii Ford nie ustępuje ( co do licznikowego ) V-max do Outlandera 2.0T 200 KM
powiem Ci tak:
Mondeo seria 180KM - ok 220km/h ( licznikowe - o dziwo GPS też 220 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Mondeo chip 207KM - ok 230km/h
Mondeo BOX 195KM - ok 240km/h

ale ilość prób zbyt mała by wysnuwać daleko idące wnioski.
po prostu skrzynia i przełożenia nie pozwalają na więcej.
a dw10f powyżej 3500obr ma mocny spadek
kierowcafocusa jest offline   Odpowiedź z Cytatem