View Single Post
Stary 18-12-2017, 11:36   #23
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
Domyślnie Odp: Mondeo Mk IV 2011 2.0 pb - niemały przebieg

Cytat:
Napisał rumunn95 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czeslaw a ty jak to widzisz?
tutaj masz odpowiedź
Cytat:
Napisał Marek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chodzi o to, że doradzacie coś na co Sami w życiu byście się kupującemu nie zgodzili.
wiem to dobrze i trochę się prześmiewam.
Inna sprawa co porad jak i co sprawdzić, nawet te prostsze sprawdzenia gdy do wszystkiego potrzeba wiedzy, ta już jest z porad, i doświadczenia. Gdy go brak, bo nie każdy musie się znać na autach, to podpowiedzi na wiele się nie zdadzą.
To tak jak (moje ulubione porównanie) wysłuchać chirurga, co i jak zrobić i potem próbować samemu się zoperować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Teorię już mamy bo lekarz nam powiedział, czy jednak damy radę zrobić resztę ...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał rumunn95 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ialek juz "kilka" aut za soba i nie mam nic przeciwko jak ktos chce cos posprawdzac
wątpię czy zgodziłbyś się na sprawdzanie kompresji, bo nie wiadomo czy świece dadzą się wykręcić bez oberwania np. gwintu i na wiele innych czynności które są bardziej "inwazyjne" . Mojego auta, choć wiem że w bdb. stanie nie dam ruszać w ten sposób.