Temat: [Focus 2011-2014] Czemu tak ściąga kierownicę na boki
View Single Post
Stary 18-12-2017, 23:50   #26
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Czemu tak ściąga kierownicę na boki

Te auta to nie używki tylko auta nowe w systemie płać miesięcznie 250GBP i umowa na 3 lata i gratis masz 2-3 przeglądy w trakcie trwania umowy.
Po dwóch latach albo oddajesz auto i zostajesz z niczym, albo bierzesz następne i kolejną umowę na 3 lata, albo decydujesz się na "odkupienie" samochodu (tyle że w cenie rynkowej z trzech lat temu jak podpisywałeś umowę. Czyli jak brałeś auto za 23 tyś GBP i spłaciłeś 36x250GBP to za jedyne 14 000 GBP możesz sobie kupić 3 letniego Focusa którego używałeś przez 3 lata. Niezła opcja co nie? Przykre jest jednak to, że bardzo bardzo duża część Anglików tak właśnie żyje z większością marek/modeli samochodów. Od umowy do umowy. Plusy? Nie płacisz za naprawy/przeglądy. Minusy? Nigdy nie masz auta na własność. Jak przestaniesz płacić (jak się skończy umowa) tak zostajesz z niczym)

Przykład poniżej:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do mojego autka po dzisiaj. Nikogo nie zamordowałem ale było blisko.
Mam prawie kierownicę prosto. Auto na osiedlowych drogach to jak dziki byk którego próbujesz ujeżdżać po teksańsku.

Ostatnio edytowane przez edmun ; 18-12-2017 o 23:56
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem