Cześć,
Wiesz powiem Ci że przechodziłem to o czym teraz Ty myślisz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I najlepsza opcja jaką sfinalizowałem to była zmiana przepalonych dwóch głośników z Sony Premium Sound system. Przed tym zakupiłem nowe JBL cały komplet z nowymi cykaczami itp itd chyba pisało że miały z 1600W wszystkie 4 główne głośniki, i jak założyłem (oczywiście jak już zwaliłem drzwi to kupiłem maty wygłuszające i okleiłem drzwi) to było z 2x gorzej jak przy wcześniejszych już lekko zmęczonych. Więc te oddałem i zakupiłem w idealnym stanie oryginalne z klasy premium
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz palę się na oryginalny sub który jest montowany w koło zapasowe, ale ciężko znaleźć taki z kompletnym zestawem naprawczym ( bo tracisz koło zapasowe ) ale założę się że skoro "drzwiowe" grają tak a nie inaczej, to ten w kole musi już w ogóle dodawać wisienkę na czubek już i tak pysznego tortu
Bump: Jedyną zmianę którą zrobiłem było Radio Pumpkina na androidzie, więc w razie jak przyjdzie mi podłączyć suba to nie muszę się martwić instalacją tylko podciągnę go do radia