View Single Post
Stary 23-12-2017, 18:28   #7158
pitekantrop
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Faktycznie, być może moje 90 kg to za mało jak na amerykański standard Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Insignii nie wziąłem, bo nie ma sensownych diesli (dopiero po lifcie pewnie wdrożą 2-litrowego diesla od PSA), była droższa, jest za świeża (wady wieku dziecięcego) no i fajne chłopaki jesteście, więc chciałem do was dołączyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Insignię być może wezmę po Mondeo, jeżeli będzie miała już diesla od PSA i nie zdąży wyjść mk6 na koniec kontraktu.

PS: Dziś naprawiła się klima. I co ciekawe, działa jak w jakimś Mercedesie - 20 *C to naprawdę 20 *C i dmucha bardzo delikatnie na automacie, a nic nie aktualizowałem. Ciekawe czym mnie jeszcze zaskoczy?

Bump:
Cytat:
Napisał mario13 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie,nie zauważyłem.Nie kumam. To jest dobrze czy za ciasno?Po jaką cholerę miałbym sięgać drzwi lewą nogą?Ja drzwi od środka zamykam ręką.
Pomyśl trochę, skoro nie skorzystali z tej przestrzeni i uczyli ją zbędną, bo się z niej nie korzysta, to przy tych samych walorach komfortu samochód mógłby być węższy odciążając psychicznie kierowcę przy parkowaniu na europejskich parkingach. No ale to amerykanie, oni słyną z marnotrawstwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Koledze chodzi o to że jakby cały fotel mógł być przesunięty lekko w lewo bo z lewej ma dużo luzu przy nodze a prawa mu wadzi o konsolę.

Ja nie odczułem żadnego dyskomfortu po przesiadce z mk4 jeśli chodzi o pozycję kierowcy.
Trochę kontrowersyjna była wnęka w konsoli z dziurą,ale teraz doceniam jej plusy. Mam tam pilota do bramy ,który nie wala się w miejscu na kubki, teraz zamontuję tam jeszcze pewnie yanosika
Dokładnie o to mi chodzi, prawa noga jest skrępowana, lewa ma nadmiar miejsca.

Mk5 jest ciaśniejszy na szerokość w środku od mk4 i wynika to z odrobinę węższej budy i szerszej konsoli.

Też mam pilota od bramy i na razie trzymam go własnie w cup-holderze. Myślałem, żeby go gdzieś przykleić taśmą dwustronną. Masz go gdzieś zamocowanego czy po prostu kładziesz go na tej tacce pod deską?

Ostatnio edytowane przez pitekantrop ; 23-12-2017 o 18:46
pitekantrop jest offline   Odpowiedź z Cytatem