Cytat:
|
Jak jeździsz Focusem i znasz to auto, to jest to auto które możesz prowadzić na zakrętach, po dziurach, pijąc kawę w jednej ręce i dodając gazu wiedząc że czujesz auto niczym jak jazda na idealnie dopasowanym rowerze z prędkością 40km/h zjeżdżając z góry.
Masz pełną kontrolą nad pojazdem, czujesz go i ufasz mu.
A teraz? Teraz to po prostu samochód
|
Weź się za pisanie tekstów do folderów reklamowych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A poważnie to jak kumpel mi powiedział : "stary jak kupisz Forda i coś się spierd.. w zawieszeniu to temat nie do ogarnięcia bo to skomplikowane zawieszenie nie na naszych majstrów" widać po Twoich odczuciach, że i nie na zagranicznych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja przezornie nawet na krawężniki nie podjeżdżam, a po nierównych drogach jadę 30km/h. Takie życie z Fordem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba, że nie szczędząc kasy wymieniać wszystko, a niech gmina ta od drogi ureguluje za Ciebie fakturę
.
.
edytka
w odniesieniu do Kolegi słów na dole o prześwicie, jeszcze nie miałem tak niskiego autka jak Foczka MKll prześwit mniejszy niż nissanie micrze, a już totalnie bez porównania ze starą astrą ll i l generacji gdzie tymi samymi drogami jeździłem na ryby, a już Focusem tam pojechać się nie daje.
Astrą J na ryby się nie wypuszczałem, bo nie posiadałem