Kurcze będę miał zagadkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak mówiłem - ucho do holowania mam w kole zapasowym.
Zestaw apteczka/trójkąt mam taki:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więc dziwnym by była próba "rozłożenia tego na części" żeby to w ten styropian tam powkładać.
Tym bardziej jak sami mówicie, jeśli nie wejdzie tam trójkąt (a na pewno nie wejdzie i apteczka) a ucho do holowania jest w kole zapasowym (albo jak mówiłem, może to miejsce dla tych co nie mają koła zapasowego tylko zestaw naprawczy?), to coś mi się wydaje, że plany jak to wszystko będzie wyglądało trochę się "pozmieniały" przy procesie produkcji i taki styropian pewnie "pozostał"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
zapasowa wycieraczka tylnej szyby (kombi) pasuje tam w kartoniku idealnie. Jakby na nią ta dziura
|
Heh mam ich kilka (bo pasuje ta sama co od hatchbacka) więc kto wie, może sobie wsadzę tam zapasową. Jak zapomnę o niej i kiedyś sprzedam auto, to chciałbym widzieć minę nowego nabywcy który kiedyś to odnajdzie i jeśli będzie dociekliwy to będzie się zastanawiał dlaczego Ford zrobił specjalną wnękę na zapasową wycieraczkę tylnej szyby
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.