Cytat:
|
W jakim nadwoziu wy to macie ? Tajna wnęka zaraz za kanapą ? Muszę to sprawdzić u siebie w kombi.
|
Kombi, jak widać w profilu. Przypominam, ze u mnie to Mk2 FL, nie Mk3, jak u autora, więc gabaryty i wycięcia w tym styropianie mogą być różne.
U mnie tak się to prezentuje (wycieraczki na zdjęciu nie zostawiałem, więc wierzcie na słowo, pasuje idealnie, może z 1 cm zapasu jest, nie więcej):
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Swoją drogą ciekawe jest to, że w mk3 styropian przykrywający dojazdówkę nie ma żadnych schowków, wcięć itp. Ja w tym styropianie na kole mam multum drobiazgów (głównie żarówki, bezpieczniki itp.). A że 20 A od gniazd 12V czasem zmieniam kilka razy dziennie (muszę wreszcie wymienić wkład z zapalniczkowego na zwykły zasilający bez tych blaszek, bo często zwarcie się robi, jak pod złym kątem coś podłączę), to mam ich zapas i szczypce razem z apteczką i lejkiem do paliwa w bocznym schowku bagżnika.
Edit: Swoją drogą oryginalny trójkąt bym z chęcią przygarnął, jakby ktoś miał na zbyciu. We wspomnianym wyżej sklepie nie widzę. Alleśmietnik pokazuje używki za szalone ceny. A dobrze byłoby mieć za kanapą, bo łatwo wyjąć, a wiadomo, że im coś jest bardziej potrzebne, tym trudniej jest dostępne... Łatwiej pasażerów z tyłu wysadzić i sięgnąć przez oparcie, niż wypakować bagażnik na trasie.