Witam ...
posiadam swojego Forda Focusa c-max z silnikiem 1.8b 125 koni + LPG (lepszy pałer gamaniu ) auto jest z 2005 roku.
kupiłem auto z przebiegiem 140 tys i od razu dostał gaz (sam dobierałem cała instalacje) i przed montażem był na sprawdzeniu luzów (wszystko było ok) teraz ma 207 tys/km i nadal jest wszystko super.
Odnośnie spalania oleju zawsze do silnika leje Liqui Moly 5w30 i wymieniam olej co 10tys/km i nie dolewam ani grama od wymiany do wymiany.
Blacharka hmmm powiem ci tak jak dbasz tak masz u mnie tak podwozie jest pordzewiałe na to nie ma siły ale nadwozie stan dobry wiec wszystko zależy jak kupisz mój od nowości był garażowany i to na pewno mu sporo dało miejsca nefralgiczne to tylne nadkola przednie błotniki oraz doły drzwi.
co do wersji czy lepiej przed liftem czy po nie wiem ja ze swoim nie ma większych problemów
co do kosztownych naprawa to tylne zawieszenie masakra
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
trzeba pilnować w nich geometrii bo lubi się lekko rozjechać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja zawsze sprawdzam podczas zmiany kół (lato/zima)
jak masz pytania pisz postaram się na nie odpowiedzieć
Pozdro.