Gość od którego kupiłem ja i zamówienie grupowe chce robić
@
artur1970
sprowadza to z zagranicy w ilościach rzędu 3 tysięcy sztuk na jednej dostawie. Ok, nic do tego nie mam. Boli mnie natomiast to, że jak nie było takiego wow, to cena była dobra, znośna dla każdego. Teraz natomiast podkręciłem trochę kurek, zrobiło się zainteresowanie i co? - ceny poszły do góry o 80zł. Ja rozumiem, że jak jest na coś zbyt, to się podnosi cenę, ale lekko. A nie targa ile się jeszcze da, bo "Janusze i tak kupio".
Druga sprawa, że na portalach widnieją dwie oferty, jedna droższa, druga tańsza. Są z innych miejscowości i od różnych ludzi. I tu też zdziewko, bo to jeden i ten sam człowiek. Czym się różnią te oferty? - tańsza jest bez dowodu zakupu i bez gwarancji, droższa ma paragon i gwarancję dwa lata. Może się czepiam, ale jak się sprzedaje kilka kompletów dziennie, to to już podlega pod pewne przepisy i dla mnie to jest po prostu oszustwo.
Dlatego
@
SrebnaStrzała
jeśli masz chęć i chcesz coś sobie dorobić na handlu tymi projektorami, to to zrób. Wolę kupić od Ciebie, niż komuś nabijać kabzę do tego obchodząc szerokim łukiem podatki i inne przepisy.