Cytat:
(jak ktoś wymyśli nierażący po oczach patent na to, aby kombi nie brudziło sobie szyby w kilka sekund podczas nieco szybszej, pozamiejskiej jazdy po mokrej jezdni, to stawiam kratę złotego trunku).
|
Przykro mi, ale nie mam pomysłu.
A już o tym jak szybko brudzi się kamera cofania to już też jakieś nieporozumienie.
Stąd cieszy mnie że np. Range Rover w końcu dorzucił spryskiwacze na kamery.
Rozwiązania VW mnie nie rajcują (otwierany znaczek).
Cytat:
Fascynuje mnie aż taka rozbieżność zdań na temat tych samych wycieraczek. Od skrajności w skrajność. Każdy chwali swoje
|
Dodam od siebie że wiele osób nie zwraca uwagę na to jak wyglądają wycieraczki przy zakupie. Sam spotykam się ze sprzedawcami którzy przysyłają mi wycieraczki "zgniecione" i twierdzą że "one wciąż będą ok" i nie chcą przyjąć zwrotu.
Dopiero co ostatnio miałem sytuację gdzie zamówiłem na eBayu, przyszły pocztą zgięte w pół. Sprzedawca zarzekał się, że to nie wpłynie na ich pracę.
Założyłem, wysłałem mu filmik. Zapakował nowe w karton, przysłał w gigantycznej paczce. Założyłem drugi komplet i są idealne. Sprzedawca przeprosił za wstępne założenia że będzie ok.
Nie chcę nawet mówić, że w niejednym "moto-shopie" widzę połamane pudełka.
Jak zwróciłem kiedyś uwagę sprzedawcy że nie chcę "połamanych" to jeszcze mi raczył też tłumaczyć, że guma się sama od prostuje.
Ja dziękuje za takie podejście.