Temat: [Focus 2004-2008] Jakie wycieraczki na zimę
View Single Post
Stary 05-01-2018, 10:05   #51
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Jakie wycieraczki na zimę

Cytat:
Napisał Ze_ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(jak ktoś wymyśli nierażący po oczach patent na to, aby kombi nie brudziło sobie szyby w kilka sekund podczas nieco szybszej, pozamiejskiej jazdy po mokrej jezdni, to stawiam kratę złotego trunku).
Przykro mi, ale nie mam pomysłu.
A już o tym jak szybko brudzi się kamera cofania to już też jakieś nieporozumienie.
Stąd cieszy mnie że np. Range Rover w końcu dorzucił spryskiwacze na kamery.
Rozwiązania VW mnie nie rajcują (otwierany znaczek).
Cytat:
Napisał Ze_ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fascynuje mnie aż taka rozbieżność zdań na temat tych samych wycieraczek. Od skrajności w skrajność. Każdy chwali swoje
Dodam od siebie że wiele osób nie zwraca uwagę na to jak wyglądają wycieraczki przy zakupie. Sam spotykam się ze sprzedawcami którzy przysyłają mi wycieraczki "zgniecione" i twierdzą że "one wciąż będą ok" i nie chcą przyjąć zwrotu.
Dopiero co ostatnio miałem sytuację gdzie zamówiłem na eBayu, przyszły pocztą zgięte w pół. Sprzedawca zarzekał się, że to nie wpłynie na ich pracę.
Założyłem, wysłałem mu filmik. Zapakował nowe w karton, przysłał w gigantycznej paczce. Założyłem drugi komplet i są idealne. Sprzedawca przeprosił za wstępne założenia że będzie ok.
Nie chcę nawet mówić, że w niejednym "moto-shopie" widzę połamane pudełka.
Jak zwróciłem kiedyś uwagę sprzedawcy że nie chcę "połamanych" to jeszcze mi raczył też tłumaczyć, że guma się sama od prostuje.
Ja dziękuje za takie podejście.
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem