Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 05-01-2018, 18:25   #3103
nightwalker8800
ford::beginner

Model: Mondeo MK5
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Montaż tempomatu

Cytat:
Napisał Golson Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja to się wam dziwię - kupujecie auto za ca 100kpln i odbieracie mimo, że konfiguracja nie jest taka jaka być powinna?
Ja odebrałem z adnotacja na protokole odbioru, ze kierownica z tempomatem zostanie dolozona w ASO. Tempomat jest dla mnie dosc wazna czescia wyposazenia, a nie moglem zrezygnowac z odbioru bo nie dosc, ze nie mialem biletow powrotnych z grodu dealera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to sprzedalem moj stary pare dni wczesniej. Niestety przedstawiciel dealera cos mnie zaczal olewac wiec pewnie skonczy sie na prawnikach...mam na szczescie protokol odbioru i cala korespondencje. Natomiast dziwi mnie zachowanie firmy Ford. Tempomat nie byl do dokupienia tylko standardowym wyposazeniem tego modelu, wiec chyba powinni zrobic akcje serwisowa...no ale to nie Volvo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nightwalker8800 jest offline   Odpowiedź z Cytatem