Cytat:
|
No wiem o tym że homologacji nie ma. Dlatego przeróbka dla kogoś kto ma xenony będzie mniej "stresująca" ponieważ pan policmajster zobaczy spryski, w środku przełącznik świateł bez regulacji ręcznej. W każdym przypadku podejrzewam że barwa światła będzie wnikliwie sprawdzana , i osobom przerabiającym ze zwykłych lamp szybko polecą dowodu. Ogólnie pomysł z tymi bi-ledami jest świetny. Eliminacja kilku elementów które mogą sprawiać kłopoty narzecz prostej konstrukcji na cały żywot auta, aż mnie dziwi o co chodzi , pewnie o pieniądze w serwisie
|
Ale jeżeli masz już światła bi-xenonowe to są spryskiwacze i brak manualnej regulacji wysokości.
Do tego nie jest to jakiś "Xenon" z chinlandii wsadzony do zwykłej lampy bo takie wynalazki widać z kilometrow. Tu jest cały system jaki jest w większości nowych aut i jak widać można to ustawić. Niestety wg mnie LED jest dość mocno oślepiającym systemem nawet w oryginale (najbardziej w Mini i Seatach) choć nic to tutaj nie zmienia.
Nie wiem tylko jak działa automatyczna regulacja, bo to chyba tracisz, a po załadowaniu rodziny z bagażami już taki system może razić.
Sent from my XT1650 using Tapatalk