View Single Post
Stary 07-01-2018, 14:13   #14
marcin'ek
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 EB
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Zdjęcia zakamuflowanego Focusa mkIV na ulicy.

Cytat:
Napisał Ze_ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli nie wyciągną wniosków i 4-ka nie da kombiakowi sporego kufra, masy schowków we wnętrzu i ergonomii w kokpicie, to masa klientów wybierze Aurisa, Astre, Golfa czy nawet jakieś francuskie wynalazki, bo cena nie wystarczy.
Wg oficjalnych informacji kombiak ma byc dluzszy o 10cm, przestronniejszy i miec wiekszy kufer.
Cytat:
Napisał Ze_ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bardzo dużo zależy od tego, jak to coś będzie jeździło, bo aktualnie z każdą kolejną wersją foka coraz bardziej tyje i sprawia coraz mniej frajdy z jazdy.
Ma tez byc lzejszy o 50kg ale nie pisza szczegolow w jakiej wersji itp. Tak w skrocie to ma urosnac ale stracic na wadze.
Ogolnie stylistycznie ma byc podobny do nowej Fiesty, z dodatkow ma miec np. oswietlenie ledowe, a w podstawowej wersji ma byc silnik wolnossacy 1,1 84KM. Premiere (w salonach (?)) Ford planuje na sierpien, wiec troche trza jeszcze poczekac (o ile nie przesunie sie jak z Fiesta).
Ale wyglada ciekawie [emoji4]

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka