Ja brałem BOISON-a BX440 od resellera, cena troche podskoczyła, ale mysle ze za tą kwote lepiej nie bedzie. W zestawie jest dekoder CAN do Mondeo, niewiem czy bedzie działał z S-Maxem, ale pewnie tak. Sprzedawca jest dość komunikatywny, pomógł mi wszystko podłączyć.
https://pl.aliexpress.com/item/2-din...791885044.html
Przy wyborze sugerowałem sie układem przycisków, bo głównie tym się różnia te modele ( oraz prockiem), i żeby miał 2GB ramu. Procek jest troche badziewny Allwinner T3 1.4Ghz, inne modele z RK3118 1.6Ghz nieznacznie lepiej chodzą, ale sa za to droższe. Do tej wersji niestety nie ma custom rom-ów niestety. Wiec zostajemy z tym co przyszło, co nie zmienia faktu, ze wszystko ładnie działa. Ekran to zwykła TN-ka wiec jak ktoś w domu ma same IPS-y to obraz będzie troche wyprany, modele z lepszym ekranem sa od 400$
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Ja brałem dla testów bardziej z ciekawości jak to się sprawuje. Ogóle wrażenia są takie, że troche tandeta, czuć ze to tanie urzadzenie, szpara pod ramką na dole jest większa niż u góry, ekran jak juz pisałem bez szału, dzwięk, ale to chyba wszedzie "gra" i tyle. Najważniejsze, że wszystkie gadzety działają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. GPS, Wifi, internet po 3G z dongla śmiga ok, zewnetrzny mikrofon do połaczeń BT rzaczej wymagany, tak samo jak adapter do anteny, ale to też znajdziesz "na miejscu" za grosze. Montaz około 1h z wycinaniem koszyka, chociaż niewiem jak wygląda w S-Maxie, moze tam jest wiecej miejsca.
Pojawiły sie już modele z 4GB ramu, ewentualnie z nowsze o oznaczeniu PX5, maja android-a 7.0 i odświeżone UI, tylko z tego co czytałem jest problem z pogłosem przy połaczeniu Bluetooth.
Kamere cofania kupisz na aledrogo za 50zł + przesyłka.