Mam ikonki już zrobione tylko czekam na suwmiarkę bo moja gdzies wcięło a wolałbym żeby ikonki były w miarę podobnej wielkości. linijka to trochę niezbyt dokładna sprawa. Jak nie zapomnę to wrzuce wieczorem jak to wygląda bo kilka ikonek jest w różnych wersjach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przypomniałem sobie w ostatniej chwili
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dodałem inną czcionkę, 3 rodzaje ikonek. Ikonek przycisków nie zmieniałem.
Generalnie na próbach najlepiej wychodzi grawer laserem a przy wprawnym operatorze nawet mozna białe ikonki zrobic
Puki co wymiary jeszcze tylko do ustawienia w skali 1:1 i gotowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. obrazek poglądowy wszystko w wektorach więc można z tym zrobić niemal wszystko. Hmmm... Hydrografikę jeszcze nie testowałem bo nie miałem czasu wpaść zapytać czy mi zrobią takie coś