View Single Post
Stary 11-01-2018, 08:52   #35
300ton
ford::average

Imię: Paweł.
Model: Mondeo MK3 HB
Silnik: 2,0 TDCi 130KM
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Przy przyspieszaniu sciaga w prawo jak sie pusci noge z gazu to sciaga wlewo

Cytat:
Napisał peteypee Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... ale można tez sprawdzić czy są dobrze przez otwór w kielichu...
Niestety u mnie widać tylko ok 1cm gumy wokół śruby. Nic nie mogę ustalić.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Żadnych znaków nie widać. Bez wyjęcia nie sprawdzę.

Cytat:
Napisał darmodziej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli jeżeli w czasie jazdy puścisz kierownicę, to ona się skręca w lewo, czy nie? A może przy ustawieniu kierownicy na wprost auto skręca w lewo?
Kierownica prosto -> auto skręca w lewo. Cały czas muszę kontrować w prawo aby nie znaleźć się na lewym pasie.

Rano testowałem jeszcze czy aby nie mylą mnie zmysły, ale niestety miałem rację. Ściga tak samo przy przyspieszaniu jak i podczas jazdy "na luzie".

Jutro jadę na pełną geometrię. Zbieżność jest, ale widać to nie wszystko. Przy okazji sprawdzę luzy na maglu.

- Nigdy nie kłóć się z głupcem. Ludzie mogą nie dostrzec różnicy....
300ton jest offline   Odpowiedź z Cytatem