View Single Post
Stary 12-01-2018, 12:13   #4
Kirkson
ford::amateur

Imię: Paweł
Model: Focus C-max
Silnik: 1560
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Oświetlenie nastrojowe - brak możliwości zmiany koloru

Dzięki dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przesiadka z Focus C-Max 2004 na C-Max 2017 to był dobry pomysł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

@Pitterek - niestety czegos takiego nie mam, szukałem po internetach i widzialem ze gdzieśtam sie pojawia opcja zmiany koloru w ustawieniach w (Sync3), ale tam tez nic :/ jedyne co udalo mi sie znaleść to w komputerze samochodu moge wylaczyc i właczyć to oświetlenie.

@grzechu913 - przed zakupem w salonie ogladalem wersje Titanium i własnie nie było możliwości zmiany, ale katalog mówił co innego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiec myślałem że może akurat cos sie zminiło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. BTW. zarówno Twoj temat ja i temat kolegi Jarka (@keiw) utweirdził mnie w przekonaniu ze to będzie dobry wybor

Pozostaje mi tylko udać sie do dilera/serwisu i spytac o co chodzi ze w katalogu jest a mimo to nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kirkson jest offline   Odpowiedź z Cytatem