Temat: [Ogólne] SYNC3 - aktualizacja map
View Single Post
Stary 12-01-2018, 16:24   #114
GregorMUN
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: SYNC3 - aktualizacja map - ZROBIONE!!!

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zrobię bez problemów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Domyslam sie, ale Monachium - Bydgoszcz nie szykuje sie mi sie, w najblizszych nawet latach ...

Bump:
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A doprowadziłeś już ten ekran do "ładu"???
W razie czego jak będziesz w kraju to możemy spróbować to zrobić bez udziału kolegi A. z S. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Została mi jedna metalowa obudowa ekranu takiego jak Twój oraz te ręcznie robione uchwyty do S-maxa... Można to jakoś ogarnąć...

A Twój błąd MEM_ERR01 jest wynikiem tego, że za dużo chcesz aktualizować na raz. Kolega A. nie umiał wgrywać do 32GB, więc masz 64GB (chyba, że nie masz navi - już nie pamiętam...).
Tak czy inaczej musi się zaktualizować jak podzielisz pakiet na kawałki...
Niestety wciaz uchwyty nie sa opanowane...pozostaje mi sie zglosic do Ciebie.
Mam navi wiec rzeczywiscie bedzie 64GB. Jesli tego nie ogarne finalnie z tym co montowal, dam znac przed pobytem w PL. Do Katowic jednak blizej.
GregorMUN jest offline   Odpowiedź z Cytatem