Po krótce tak. Dokładna częstotliwość nie znalazłem (różnie podają) mniej więcej co 6 raz powinny zadziałać. Czas pomiędzy używaniem spryskiwaczy też jest brany pod uwagę. Mam juz je zainstalowane od 1miesiaca i ani razu nie udało mi się ich uaktywnić. Wczesniej miałem mondeo mk4 i pamiętam, że działały dość często. Instrukcje jest mało precyzyjna odnośnie działania spryskiwaczy reflektorów: (str 60.)
SPRYSKIWACZE
REFLEKTORÓW
Spryskiwacze reflektorów będą działały
jednocześnie ze spryskiwaczami szyby
przedniej, gdy reflektory są włączone.
Wskazówka: Aby zbiorniczek płynu
spryskiwaczy nie opróżniał się zbyt szybko,
spryskiwacze reflektorów nie będą działały
za każdym razem, gdy uruchamiasz
spryskiwacze szyby przedniej.
Obstawiam, iż należy coś wiecej zrobić niż tylko aktywować funkcje w ELMconfig'u. Niestety do tej pory nie udało mi się znaleźć odpowiedzi.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: @pgrob:Tak mam czujnik poziomu płynu i działa prawidłowo - powyżej pisałem już o tym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiem, że nie działają gdy jest mało plynu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.