Lecą ostro głównie z powodu dużego natężenia budów ekspresówek w Polsce, gdzie poprzedzający samochód podbija kamień z drogi, albo leci prosto z poprzedzającej wanny wiozącej czy wywożącej piach na/z budowy. U mnie w firmie to prawie jak klocki hamulcowe ostatnio. Przed świętami mój dyrektor wyjechał z salonu nowym G30, pojechał w pierwszą trasę z Wrocławia do Poznania i pyk, kwiatek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie chcę wiedzieć jaki to koszt, ale najśmieszniejsze jest to, że w leasingu zgłoszenie dowolnego odprysku czy rysy na szybie czołowej = zlecenie wymiany. Gdybym miał tak posłusznie zgłaszać robiąc 60-70 tys. km rocznie głównie w trasie, to przy grzanych szybach w Mondeo ubezpieczalnia popłynęłaby w temacie grubo i składalibyście się na to moje wymienianie płacąc swoje OC, dlatego zatajam i łatam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie lubię takiego marnotrastwa.