View Single Post
Stary 17-01-2018, 09:23   #153
Marek
ford::expert

Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
Domyślnie Odp: Tanie klocki i tarce hamulcowe

Cytat:
Napisał Hooch180 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Natomiast jestem w stanie powiedzieć na 100%, że zestaw za 150zł nie ma po prostu prawa być dobry.
Nie wiem jak zestaw ale kupowałem tarcze na przód firmy roper (taka firma wymieniona jest w aukcji) i było wszystko ok. Auto to 406 coupe.Koszt TRW również był w okolicy 600zl, a roper 190. Również naczytałem się w necie jak to się zabije, że nie ma prawa hamować itp...
Żyję!
Auto hamowało ok przez 30.000km do dnia sprzedaży i nowej kierowniczce też hamuje bo auto co jakiś czas mam okazje zobaczyć i kilka słów zamienić. Jedyne co zauważylem na minus to klocki hamulcowe minimalnie piszczały w momencie zatrzymania. Poza tym bez uwag.
Co do pokrzywienia tarcz to tak samo rozgrzane tarcze TRW jak Roper mogą się zwichrować po wjeździe w kałużę.

Może zamiast wróżek wypowiedzą sie ludzie co to założyli i eksploatują? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@karloss - glos rozsądku. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Marek ; 17-01-2018 o 09:31
Marek jest offline   Odpowiedź z Cytatem