Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 18-01-2018, 10:40   #4334
bzikoll
ford::average

Imię: Tomasz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2,0 TDCi
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

spróbuj z innym telefonem - najlepiej z androidem i zobaczysz czyja to wina.

Cytat:
Napisał Armand444 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam, mam pewien problem. Mam dokladany modul bt, oczywiscie fabryczny. Czasem jest tak ze telefon sam paruje sie z nim i radio odtwarza ostatnio grany utwor, jednak czesto za cholere nie moge sie sparowac. Mialem podmieniony teraz modul i myslalem ze to rozwiaze problem, jednak on nadal jest. Zauwazylem dzis, ze gdy nie moge sie sparowac i wchodze w opcje telefonu na rsdiu, to opcja bluetooth jest ustawiona na off. Pomaga albo jej wlaczenie, albo reset radia, jednak za kazdym razem po ponownym odpaleniu radia dzieje sie to samo. Czyzby radio bylo walniete ? Radio Sony. Modul mam z polskim VC i ponoc jego sie nie update’uje.

Dodam jeszcze, ze gdy juz uda mi sie polaczyc, to jakosc muzy jest na prawde zadowalajaca, ale gdy tylko zgasze silnik na dluzej, to albo czeka mnie niespodzianka i polaczy sie automatycznie po wejsciu do auta, albo znow nie bede mogl sie polaczyc i zauwaze bluetooth off (czasem jak jest on to tez nie moge sie polaczyc). Moj telefon to Iphone X jesli to ma jakies znaczenie
bzikoll jest offline   Odpowiedź z Cytatem