Temat: [Focus 2011-2014] Używanie programu Focccus
View Single Post
Stary 18-01-2018, 19:27   #111
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Używanie programu Focccus

Panowie 80 odwiedzin.... Jeśli ktoś chce coś zaktualizować w aucie to momentalnie sypią się propozycje z całej środkowo północnej Polski...... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Podłączyłem Elmconfig i nie ma tam czegoś takiego jak BCM. Proszę zdjęcie

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Podłączyłem natomiast Focccusa i klikając Read from BCM , czyta do 1 % i wyskakuje błąd , pierwszym razem ten

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a drugim ten

Czy coś źle zrobiłem ?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wrzuciłem nawet to http://www.tmp51886.atomnet.pl/ford/vbf.7z a propo błędu z VBF do pliku z focusa i nadal nic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

No i sławetny błąd jeszcze , którego nie da się usunąć U2101 - mam go od początku. Może po zmianie licznika? Licznik IPC mi odczytuje w focccusie.... Ale czytając inne tematy , nie mogę zapisać BCM do IPC , żeby było tak samo bo nie czyta mi w ogóle BCM

Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 18-01-2018 o 21:39
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem