Panowie 80 odwiedzin.... Jeśli ktoś chce coś zaktualizować w aucie to momentalnie sypią się propozycje z całej środkowo północnej Polski......
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podłączyłem Elmconfig i nie ma tam czegoś takiego jak BCM. Proszę zdjęcie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podłączyłem natomiast Focccusa i klikając Read from BCM , czyta do 1 % i wyskakuje błąd , pierwszym razem ten
a drugim ten
Czy coś źle zrobiłem ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wrzuciłem nawet to
http://www.tmp51886.atomnet.pl/ford/vbf.7z a propo błędu z VBF do pliku z focusa i nadal nic
No i sławetny błąd jeszcze , którego nie da się usunąć U2101 - mam go od początku. Może po zmianie licznika? Licznik IPC mi odczytuje w focccusie.... Ale czytając inne tematy , nie mogę zapisać BCM do IPC , żeby było tak samo bo nie czyta mi w ogóle BCM