Temat: [Mondeo 2007-2014] Bi-led Koito montaż
View Single Post
Stary 18-01-2018, 21:47   #143
Rapir20
ford::average

Imię: Robert
Model: Mondeo
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Bi-led Koito montaż

Ja dzisiaj założyłem. Swieci jak diabli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Montaż nie stanowi większego problemu poza tym ze naprawdę jest ciasno. Całość wymiany dokonana poprzez tylny dekiel. Ja musiałem wyciąć ucho trzymające kable i kawałek uchwytu tego niebieskiego plastiku w obu lampach. Lewy projektor przerobiony tak jak w pierwszym poście. Prawy tez chociaż trochę mniej. Co do dystansów to musiałem dać dwie nakrętki m5 zamiast jednej (koito bardziej odsunięte od mocowania)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rapir20 jest offline   Odpowiedź z Cytatem