Temat: [Mondeo 2007-2014] Webasto - samodzielny montaż
View Single Post
Stary 20-01-2018, 10:17   #209
metmusic
ford::professional

Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Webasto - samodzielny montaż

@mm32

Dzięki za odpowiedzi.

Ad. 1. Czy te 3 rozwiązania są fabryczne czy rozbudowane o pozafabryczne rozwiązania? Oczywiście chciałbym najwyższą wersję no ale tak jak wspomniałem - dla mnie najważniejsze żeby rozwiązanie było w pełni fabryczne - takie założenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ad. 2. Czy dołożenie brakujących wiązek to wpinanie się w istniejące p&p brakującymi odcinkami "do kupienia w ASO" czy wyplatanie, lutowanie wpinanie się pinami we wtyczki jak w wypadku np. ACC?
Ad. 3. Ok, dzięki. A możesz mi wylistować mniej więcej taki komplet? (Przyda się taka informacja w jednym miejscu dla potomonych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Ad. 4. Ok - może ktoś inny na forum...

Co do ingerencji to póki nie ma tam cięcia, gięcia i rzeźbienia to ok... po prostu wpinamy się p&p w układy (ewentualnie zastępując istniejące elementy nowymi)?

Jak z odpowietrzaniem układu paliwowego i wodnego? Tego nigdy nie dotykałem się więc mam obawy