kesick1, kolego - uwierz mi, że twoje wydatki nie są takie straszne jak na 10-cio letnie auto - sam również robię kosztorysy i wiem, że utrzymanie auta po podsumowaniu może zaskoczyć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z twojego raportu wynika, że zrobiłeś po prostu wszystkie rzeczy wynikające z użytkowania i zużycia auta - oprócz silnika, ale to można zaliczyć do "pechowych zdarzeń losowych"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oceniając swoje "raporty roczne" z posiadania Galaxy i Mondeo (wszystkie są zamieszczone na tym forum w moich wątkach) doszedłem do wniosku, że nie opłaca się posiadać auta starszego niż 10-cio letniego właśnie - z szacunkowych inwestycji w samochody zaczęło mi wychodzić, że będą one na poziomie 40% wartości auta
Na pocieszenie mogę dodać, że o auta dbam i dlatego nie żałuję na nie pieniędzy, więc moje obliczenia mogą dla innych osób być wyolbrzymione
Pozdrawiam