Jestem po montażu, różnica między zwykłą lampą a biledem kosmiczna, między intemo a biledem już tak dużej przepaści nie ma ale widać ją.
W mojej paczce przyszły dwa takie same projektory z logo toyota/lexus. Za to barwa światła jest różna między prawym a lewym reflektorem. Zdziwiłem się, że soczewka jest odklejona w moim jednym projektorze, trudno przykleiłem. Do tego są tak delikatne soczewki - nie są szklane jak w intemo czy fabrycznym biksenonie - tylko są plastikowe.
Osobiście polecam na około przypiłować cały radiator jak i tą blachę mocującą. Strasznie ciężko to upchnąć do lampy przez obudową
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście idąc moim rozgarnięciem podłączyłem sobie odwrotnie plus z minusem - tak, jaki geniusz dałby plusa pod czarny przewód a minusa pod czerwony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no ale pozmieniałem i świeci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. o dziwo w lewej lampie nie mogę ustawić wysokości, tak jak przy poprzedniej soczewce - brakuje już regulacji, wiec tutaj coś muszę pokombinować z blachą pewnie lub z samym upchnięciem do lampy projektora, może gdzieś się jeszcze blokuje czy coś. Poziomowanie działa, instalacje ogarnąłem za pomocą tulejek zagniatanych - niestety brak mi pinów do zagniatania niestety
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ogólnie fajnie świeci ale trzeba jechać ustawić na 100% światła aby mieć pewność, że jest dobra wysokość. Polecam każdemu zmianę na biledy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. naprawdę zaczynamy widzieć w niepogodę i w nocy!