Cytat:
A gdzie mi się ma śpieszyć ? ... te 200+ jest po to aby zwinnie przyśpieszyć jak potrzeba lub jak mam ochotę a nie aby piłować do odcinki od świateł do świateł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli ktoś myśli inaczej to może czas dorosnąć ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
.... a potem mówią , że korki a gość obok TIR-em sprawniej rusza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... nie wyłapałeś o co mi chodziło bo na pewno nie o palenie gumy spod świateł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... to jest generalnie problem bo ludzie kupują coraz mocniejsze auta ... tylko po co ... jak korzystają z 15-20% osiągów i się gramolą ze świateł wolniej niż nie jedn 60konny mikrus