Temat: [Mondeo 2007-2014] Bi-led Koito montaż
View Single Post
Stary 22-01-2018, 18:01   #190
GrekuPL
ford::advanced

Imię: Grzesiek
Model: Mdo mkIV/Foka mkII fl
Silnik: 2.0TDCI 140KM/1.8TDCI 115KM
Rocznik: 2008/2008
Domyślnie Odp: Bi-led Koito montaż

Cytat:
Napisał diabeleczek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam do wymiany niedługo komplet żarówek w xenonie, i zmieniłbym na leda ale jak widzę w pierwszych zdjęciach przerabianie instalacji to mam wrażenie ze nie podołam i będzie klapa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No chyba ze ktoś cyknie bardziej szczegółowe fotki co i jak krok po kroku to byłoby super Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Założę się ze znajdą się jeszcze jakieś „lewe”ręce na forum którym to pomoże ��
z instalacją nie ma najmniejszego problemu, raptem 3 kable podłączyć, nawet nie musisz nic ciąć, wystarczy kupić zagniatane złączki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 3 kable do 3 kabli od soczewki, kolory z opisem masz na pierwszej stronie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
GrekuPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem