Temat: [Mondeo 2007-2014] Bi-led Koito montaż
View Single Post
Stary 23-01-2018, 18:30   #212
diabeleczek
ford::amateur

Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Bi-led Koito montaż

Jestem już prawie zdecydowany na kupno zamiast nowych żarników,ale muszę was jeszcze podreczyc trochę co by ich nie popalić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dlatego z góry dziękuje za wyrozumiałość

Chodzi o samo podłączenie oczywiście, zdjąłem lampe z autem żeby zobaczyć co i jak tam w środku wyglada i zauważyłem ze z wtyczki przy lampie wychodzi sporo kabli w szarym kolorze, i tak starałem się porównywać z tym co marco102 pokazał na zdjęciach i tak rozumuje ze kabelki z (zasilania - czerwony) i z (zasilania + czarny) maja być połączone razem w jednej wtyczce (na zdjęciu w czerwonej wtyczce zaciskowe) i połączone w dorobionej wtyczce z kabelkami żółtym i brązowym z projektora Koito, a +przesłony czyli kabelek niebieski w Koito ma być połączony z jednym kabelkiem z tej małej wtyczki co leży odcięta na zdjęciu tak? Dobrze rozumuje?
Marco102 na zdjęciu które przedstawia już pogrupowane i oklejone przewody zamontowane w obudowie lampy widać dwie wtyczki czerwone jedna większa jest zasilaniem + i - i jest owinięte z + przesłony tak? I widać tez druga wtyczkę czerwona chyba mniejsza to od czego to?
Wybaczcie ze tak się rozpisałem ale chce mieć pewność co i jak bo przy aucie mogę dłubać wszystko ale z prądem z obawy ze coś spale niechcący to wole ostroznie
diabeleczek jest offline   Odpowiedź z Cytatem