Cytat:
|
w obudowie lampy widać dwie wtyczki czerwone jedna większa jest zasilaniem + i - i jest owinięte z + przesłony tak? I widać tez druga wtyczkę czerwona chyba mniejsza to od czego to?
|
Druga wtyczka jest od tzw White Eyesów, taki bajerek sobie zrobiłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kable oklejałem taśmą, bo takie miałem widzimisię. Jak nie masz ochoty, to przecież możesz tylko zlutować 3 kabelki i działać będzie tak samo. Polifty maja wszystkie przewody szare, patrząc na wtyczkę wchodzącą do przetwornicy jest tak - środkowy przewód to masa, boczny to plus. Dla pewności można sprawdzić miernikiem.