Mnie najbardziej wkurza jak się ryja między autami. Bo jak jest miejsce to ok. Jak widze takiego który grzecznie jedzie albo czeka to mu zjade ile moge ale jak widze że się ryje dosłownie to sory ale nie ma że boli. Bez wzgledu czy to motor czy skuter. Nie żebym pałał nienawiścia do motocyklistów bo nie ma znaczenia dla mnie czy on idzie jedzie rowerem, motorem czy samochodem, czy koparką...byle myslał co robi i że nie jest sam na drodze.
Jakbyś chciał używkę jakaś to mam całe lagi i tylne wahacze z kołami zaciskami itd do pegaso 650 (w sumie ze 40 kompletów) hurtem w smiesznych cenach.
Cytat:
|
I tu pewnie jest haczyk.. W praktyce nowe opony na zachodzie Europy sa tansze niz w PL.
Chyba, ze to opony zza plotu hali produkcyjnej
|
Gdzie masz tańsze? Jeśli już to dla "tambylców" Niemiec markową kupi powiedzmy za 150-200ojro. To tak jakbym ja je kupił po 150-200zł u nas. Więc gdzie tu taniej? U nas w hurcie kupisz np za 400zł pojedziesz tam i sprzedasz za 150ojro. Jak masz wieksza ilość to nawet po 120E a i tak wyjdziesz na swoje z zarobkiem.
Tańsze jak biorą ze śmietników bo tam opona jeden - dwa sezony i kosz bo ich stać.