Nie twierdze ze każdy pies jest zły ale taki cap bo jakbyście go zobaczyli to niemal jak gargamel za moje podatki jeszcze mnie próbuje okradac...
Cytat:
|
Bez nich po każdorazowym wyjściu ze śmieciami wracałbyś do do domu obsrany...
|
U mnie jak cos się dzieje i przyjedzie jeden radiowóz to boja się wysiąść. Ostatnio zjechaly się 3 i jak szybko przyjechali tak szybko uciekli z wybitymi szybami...a ludzi obok spokojnie sobie chodzą i nikt ich nie zaczepia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. takie akcje nie są na codzien ale się zdarzają. A w większości przypadków boja się interweniować jak nie maja przynajmniej 4krotnej przewagi. To jest dopiero żałosne. Ale nie czepiam się prewencji bo ci to są jeszcze większe cwaniaki do normalnego człowieka a do tych którzy stanowią zagrożenie nawet nie podejdą bo się boja.
A gowniarstwa co imprezuje śmieci świni itd...mozesz zgłaszać a i tak nic to nie da. Jak maja cię obrzucic to i tak cię obrzuca i do puki któregoś nie złapiesz i nie powiesz krótko to będą robić co chcą..
Poza tym nie bierzcie mnie za kogoś kto wrzuca wszystkich do jednego worka. Nie twierdze ze każdy jest psem bo zdarzają się i ludzie normalni. Nie twierdze ze są nie potrzebni ale ile razy ktoś słyszał o karze dla tego typu przypadkow? Dla czego sami z tym nic nie robią? Stróże prawa w końcu to niech sami się pilnują i mówią publicznie ze był taki przypadek i człowiek został zwolniony bo oszukiwał. To i ludzie zmienia do nich podejście. Ukrywają wszystko i działają jak ubecja-któryś przesadził to wyciszaja sprawę i tyle. To jest najgorsze. Nie czepiam się tych co są w porządku. Wiem jak wygląda praca z ludźmi i można mieć dość ale trzeba się opamiętać. Ja jakbym próbował wyludzic od państwa cos to by wiedzieli co ze mną zrobić.