View Single Post
Stary 27-01-2018, 15:40   #12
peteypee
ford::professional

Model: Mondeo MK3/ mk4/ Jag XF
Silnik: 2.0, 2.0 Pb/ 4.2SC Pb+LPG
Rocznik: 2002 / 2008 / 2010
Domyślnie Odp: Uwaga na polską policję !!

Cytat:
Napisał hak64 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żałosna jest nie tylko treść, ale i sens tego posta. Tak więc lepiej odczep się nie czepiając, bo masz takie pojęcie o ich robocie, jak wioskowy szaman o lotach kosmicznych.
Po co mi tacy obrońcy prawa? Jak żyjesz zabunkrowany na "prywatnym" osiedlu to nie masz pojęcia co się dzieje w około. A ze się boja wyjść z radiowozu? Nie dziwie im się wcale tylko mnie śmieszy jak po jednego pijaczka który kopie w śmietniki przyjazdzaja 3 suki i 10chlopa chociaż gosc się do nich nie rzuca ani nie stawia oporu... Za to jak idzie banda po meczu to jakos policja pojawia sie dopiero 10-15minut po tym jak przejda i zdewastuja wszystko po drodze. Jak chcesz bronić kogoś to bron tych co są uczciwi i w porządku a nie złodziei którzy za pieniądze społeczeństwa będą pchać do budżetu państwa i swoich statystyk bo rządowi brakuje na wyborcze programy. Porozmawiaj z ludźmi w innym środowisku niż żyjesz. Cos Cię to bardzo uraziło a twoje konkrety to loty kosmiczne szamana. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

I nie. Nie mam pojęcia o pracy drogowki ale mam o pracy kryminalnych i tu możesz powiedzieć ze maja ciezka prace i to tez nie wszyscy...

Ostatnio edytowane przez peteypee ; 27-01-2018 o 15:49
peteypee jest offline   Odpowiedź z Cytatem