Cytat:
|
Żałosna jest nie tylko treść, ale i sens tego posta. Tak więc lepiej odczep się nie czepiając, bo masz takie pojęcie o ich robocie, jak wioskowy szaman o lotach kosmicznych.
|
Po co mi tacy obrońcy prawa? Jak żyjesz zabunkrowany na "prywatnym" osiedlu to nie masz pojęcia co się dzieje w około. A ze się boja wyjść z radiowozu? Nie dziwie im się wcale tylko mnie śmieszy jak po jednego pijaczka który kopie w śmietniki przyjazdzaja 3 suki i 10chlopa chociaż gosc się do nich nie rzuca ani nie stawia oporu... Za to jak idzie banda po meczu to jakos policja pojawia sie dopiero 10-15minut po tym jak przejda i zdewastuja wszystko po drodze. Jak chcesz bronić kogoś to bron tych co są uczciwi i w porządku a nie złodziei którzy za pieniądze społeczeństwa będą pchać do budżetu państwa i swoich statystyk bo rządowi brakuje na wyborcze programy. Porozmawiaj z ludźmi w innym środowisku niż żyjesz. Cos Cię to bardzo uraziło a twoje konkrety to loty kosmiczne szamana.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I nie. Nie mam pojęcia o pracy drogowki ale mam o pracy kryminalnych i tu możesz powiedzieć ze maja ciezka prace i to tez nie wszyscy...