View Single Post
Stary 27-01-2018, 17:16   #14
peteypee
ford::professional

Model: Mondeo MK3/ mk4/ Jag XF
Silnik: 2.0, 2.0 Pb/ 4.2SC Pb+LPG
Rocznik: 2002 / 2008 / 2010
Domyślnie Odp: Uwaga na polską policję !!

Ja wiem ze przy takich imprezach nie oni podejmuja decyzje tylko ja nie pisze akurat o stadionach. Ja mam do stadionu 10-15km a po osiedlach chodzą i robią rozpierdowe. Raz przez 8lat widziałem jak byli eskortowani a wtedy jednak nie ma takier rozroby. Ale po derbach po całym krakowie chodzą bandy. Czasami po prostu pijani a czasmi niebezpieczni i wielokrotnie widziałem jak radiowóz podjechał poobserwowal i później już się nie pojawił żaden inny. Już mówiłem a raczej pisałem ze nie uważam każdego za tego złego i nie o to chodzi ze czasmi któryś zle oceni sytuacje albo po swojemu zinterpretuje ja tylko o tych co szukają okazji żeby podnieść statystykę. Wiesz ile razy mnie zatrzymywali i próbowali " wyłudzić" łapowe? O tym pisze i o to mi chodzi. I to jest wina nas wszystkich bo mało kto zgłasza, sami jako służby tez z tym nie wiele robią. Jako ze forum motoryzacyjne to nie wspominam służby zdrowia, lekarzy i innych służb bo tam tak samo jest masa tych "czarnych owiec". Nawet osp które podpala laki żeby gasić pożary i dostać za godzinę...wszystko sprowadza się do zachłanności i chytrości ludzkiej. Przekroczyłem prędkość, zmierzył, widzę ze jest mniej więcej to co jechałem ok...ale jak wiem ze jechałem szybciej te 400m wcześniej a do tego pani sierżant nagle zmienia sobie powód zatrzymania i nie chcac chyba dalej brnąć puszcza mnie to cos jest nie tak.
peteypee jest offline   Odpowiedź z Cytatem