Nie jestem amatorem poszukiwania takiej patologi więc nie chodzę z telefonem czy kamerką i nie nagrywam. Może to błąd. po fakcie też pomyślałem że można było to nagrać.
Dla takiej patologii tak, nie mam szacunku i nie będę miał. Nie dla tego że nie lubię policji bo znam kilku i nie mam nic do nich. Przede wszystkim dla tego że to jednak służba dla ludzi. Nie chodzi o to czy się z prawem zgadzam czy nie tylko jesli funkcjonariusz mundurowy państwowy na służbie zamiast stać w obronie tego prawa czy ludzi lub chronieniu ludzi przed nadmierna predkością itd, sam łamie prawo w bezczelny sposób i po chwili ucieka to jak mam mieć do niego szacunek jakikolwiek? A jednak chyba służba mundurowa do czegoś zobowiązuje? Nie jeżdżę autem od roku i nie zatrzymali mnie pierwszy raz tylko dziesiątki razy byłem zatrzymywany i jakoś do tej pory nie miałem zastrzeżeń wiekszych do nikogo. Więc
hak64 wybacz ale jesteś chyba jednak przewrażliwiony. Nie wiem z kim tam współpracujesz ale tez pewnie nie wiesz o wszystkim. Chyba nie jest ciężko wywnioskować że nie mam na mysli całej policji tylko ten odłam patologiczny. Jesli wziąłeś mnie za ****iarza który ma na bakier z policją to wybacz ale pomyliłeś się grubo. Wydaje mi się ze wziąłeś to do siebie a nie potrzebnie. Mogę powiedzieć że mogłeś przyjąć to na klatę i powiedzieć coś w stylu "owszem zdarza się patologia w służbie niektórych ale ci którzy w ten sposób psują dobre imię policji są eliminowani ze służby". Nawet bym brawo bił i poparł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nawet nie wiesz ilu spotkałem normalnych a wręcz sympatycznych podczas kontroli czy nawet mandatów ludzi ale nie wiesz też jak byłem traktowany niejednokrotnie tylko za to że miałem przyciemnione szyby w aucie albo ogoloną głowę i kaptur, gleba, skopany, wszystko w aucie wybebeszone i też mógłbym powiedzieć że zostałem wtedy potraktowany jak szmata bez szacunku bo nawet dokumenty potrafili rzucić gdzieś do auta zamiast podać do ręki. A wystarczyło grzecznie poprosić jak nie raz dla odmiany bywało. Tyle że jak miałem 18-20 lat to było inaczej i człowieka podejrzewali o wszystko. Teraz bym sobie nie pozwolił na takie coś jak chyba każdy normalny człowiek.