Temat: [Fusion - Mondeo USA] USA a EU porównania wątek zbiorczy
View Single Post
Stary 29-01-2018, 15:30   #394
greg_li
ford::amateur

Imię: Grzegorz
Model: Focus
Silnik: 2.0
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Fusion USA a Mondeo porównania watek zbiorczy

Cytat:
Napisał czakus84 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam,
nie wiem czy jest sens kombinować z tym filtrem kabinowym. Może detaliczna cena w IC jest ok 71pln, wydaje mi się że cena po rabatach może wynieść nie całe 49pln a będzie pasowało przynajmniej w 100% Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w razie potrzeby pomogę przy zakupie z IC Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

co do siłownika pokrywy silnika również w śmiesznej kwocie jest do kupienia w IC, a mocowanie dolne tzw "grzybek" można zakupić na alledrogo (chociaż teraz po fakcie widze że w IC jest również dostępny) nie trzeba nic spawać do kielicha tylko gwintować. Niestety nie powiem czy bedzie lepiej "wyżej" się wysuwał bo dopiero w kolejnym tygodniu odbieram forda od mechanika. - w razie potrzeby proszę o kontakt to powiem co i jak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

p.s. Maska zakupiona do EU musi tzn powinna mieć grzybek do mocowania siłownika.
Czy ktoś kojarzy, czy w intercars można dostać ten grzybek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do zamontowania siłownika maski do mondeo mk5. Maskę mam z uchwytem pod siłownik, ale muszę jakoś do kielicha zamontować*ten siłownik. Szukam w katalogu intercars, szukam na allegro, ale nigdzie nie mogę znaleźć.

Mam tylko sam siłownik:
https://e-katalog.intercars.com.pl/#...00/1802050000/

Swoją drogą kupował ktoś któryś*z tych zamienników? Sprawdził się?
greg_li jest offline   Odpowiedź z Cytatem