Witam. Od jakiegoś czasu mój pilot tracił powoli życie (zawsze otwierał i zamykał auto, ale z czasem stopniowo zaprzestał zamykania drzwi i tylko je otwierał) gdy to się stało, poczytałem trochę i wpadłem na pomysł zaprogramowania go na nowo w stacyjce, wszystko jest ok przy programowaniu, ale gdy dochodzi do kliknięcia i przytrzymania dowolnego przycisku na pilocie, po czym powinien być dźwięk zatwierdzający udane kodowanie, owego dźwięku nie ma! Pilot teraz nie działa i nie reaguje w ogóle... Wymieniałem baterie, lecz to nic nie daje.
Jeżeli chodzi o centralny zamek. Wcześniej działał z kluczyka, teraz raz tak, raz nie ,ale co raz rzadziej tak jak pilot umierał, tak teraz centralny pada jeśli chodzi o zamykanie bo otwiera się za każdym razem.
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC I ODPOWIEDZI !!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dodam tylko, że szukałem sporo po forum i podobnego problemu nie widziałem, jeśli jednak gdzieś jest opisana taka usterka i jak można to naprawić to prosiłbym o link administrację lub użytkowników. Pozdrawiam!