Cytat:
|
Jakość dźwięku gorsza niż z CD/USB i nawigacja po plikach w telefonie właściwie żadna. Ale pewnie wszyscy chcą tego do spotify, więc grzebią w telefonie, a nie w radiu w celu wyszukania utworu, którego chcą słuchać. U mnie telefon jest głęboko schowany gdy wchodzę do auta, więc po BT audio chciałem z niego korzystać jak z dysku wymiennego, a to działa szczątkowo.
|
No widzisz, mi nie zależy na niczym o czym piszesz. Zbieram płyty, mam na półce ponad 400 albumów. Wszystko zgrane własnoręcznie do mp3, ponad 8 tysięcy utworów. Mam w telefonie kartę 64 gb wypchaną po brzegi, muszę ją wymienić na 128. Zależy mi na łatwym wyszukiwaniu z telefonu, odtwarzaniu playlist itp, generalnie zależy mi na odtwarzaczu w telefonie, bo Walkman na Sony jest akurat świetny. A ten moduł i tak mi pewnie nie weźmie takiej karty albo mega zamuli, a wyszukanie utworu na radiu będzie graniczyć z cudem. Na telefonie wpisuję trzy litery w wyszukiwarkę. Teraz korzystam z modułu BT w dokładnie taki sposób. Brakuje mi tytułów na radiu i sterowania z radia.